Over Ons

Over Collectiviteitskorting.info

Collectiviteitskorting.info is een initiatief van de Stichting Zorg voor Koopkracht i.s.m. Collectiviteitskorting BV en biedt een oplossing voor alle Nederlandse burgers die, in tegenstelling tot veel werknemers van grote organisaties, niet deel kunnen nemen in een collectief én zodoende dus niet kunnen profiteren van een collectiviteitskorting op de zorgverzekering.

De Stichting Zorg voor Koopkracht is in 2005 opgericht met als doel de koopkracht van burgers te behouden n.a.v. de invoering van het nieuwe zorgstelsel in 2006.

Momenteel hebben 70.000 Nederlanders zich gratis en vrijblijvend aangesloten bij het collectief van de Stichting Zorg voor Koopkracht. Door deze bundeling van consumentenkracht heeft de Stichting een collectiviteitskorting bij nagenoeg alle zorgverzekeraars bedongen.

In de sommige gevallen moet u zich inschrijven als deelnemer in het collectief van de Stichting Zorg voor Koopkracht. Dit is uiteraard vrijblijvend en kosteloos. In sommige gevallen kunt u de korting direct aanvragen. Nadat u uw zorgverzekeraar heeft geselecteerd komt u deze stap in de procedure vanzelf tegen.

Wilt u contact opnemen met de Stichting Zorg voor Koopkracht? Klik dan hier.

Over Ons
5 (100%) 1 vote