[metaslider id=583]

Detailpagina CZ

Collectiviteitskorting CZ zorgverzekeraar

CZ zorg met collectiviteitskorting

Bij zorgverzekeraar CZ is het ook in 2024 mogelijk om collectiviteitskorting aan te vragen.
De korting bedraagt 10% op de aanvullende pakketten van CZ. Tevens profiteer je binnen het CZ collectief van uitgebreidere dekkingen en ruimere vergoedingen.
Oom deel te kunnen nemen aan het collectief dien je over een KvK-nummer te beschikken of te werken in het midden- en kleinbedrijf (mkb).

Via onderstaande button vind  je alle informatie over het deelnemen in een CZ collectief en het aanvragen van collectiviteitskorting op je huidige CZ zorgverzekering.

CZ geeft tevens een extra korting bij jaarbetaling van de zorgpremie. 

De voordelen van een zorgverzekering bij CZ

 
 
 

Een goede zorgverzekering is van essentieel belang om ervoor te zorgen dat je de benodigde medische zorg kunt ontvangen wanneer je het nodig hebt. CZ is een van de grootste zorgverzekeraars in Nederland en biedt een breed scala aan voordelen voor haar verzekerden. In dit artikel zullen we de voordelen van het afsluiten van een zorgverzekering bij CZ bespreken.

Uitgebreide dekking

Een van de belangrijkste voordelen van het kiezen voor CZ als zorgverzekeraar is de uitgebreide dekking die zij bieden. CZ biedt een breed scala aan zorgverzekeringen die zijn afgestemd op verschillende behoeften en budgetten. Of je nu op zoek bent naar een basisverzekering of een uitgebreidere aanvullende verzekering, CZ heeft opties die passen bij jouw persoonlijke situatie.

Ruime keuze in zorgverleners

CZ heeft een groot netwerk van zorgverleners, waardoor je als verzekerde kunt kiezen uit een breed scala aan zorgaanbieders. Of je nu een voorkeur hebt voor een specifieke huisarts, specialist of ziekenhuis, de kans is groot dat CZ een contract heeft met de zorgverlener van jouw keuze. Dit geeft je de vrijheid om de zorg te ontvangen die het beste bij jou past.

Snelle en eenvoudige declaratie

CZ maakt het indienen van declaraties snel en eenvoudig. Je kunt gebruik maken van de CZ Declareren app om eenvoudig foto’s te maken van je zorgnota’s en deze direct in te dienen. Dit bespaart je tijd en moeite, omdat je niet langer papieren declaraties hoeft in te vullen en op te sturen. Bovendien biedt CZ ook de mogelijkheid om je declaraties online in te dienen via hun website.

Persoonlijke benadering

CZ hecht veel waarde aan een persoonlijke benadering van haar verzekerden. Ze streven ernaar om een goede relatie op te bouwen met hun klanten en bieden ondersteuning en advies op maat. CZ heeft verschillende online tools en diensten beschikbaar gesteld om het gemakkelijker te maken om je zorgverzekering te beheren en vragen te stellen. Daarnaast kun je ook telefonisch of via e-mail contact opnemen met de klantenservice van CZ.

Extra aanvullende verzekeringen

Naast de basisverzekering biedt CZ ook verschillende aanvullende verzekeringen aan. Deze aanvullende verzekeringen kunnen extra dekking bieden voor bijvoorbeeld fysiotherapie, tandheelkundige zorg of alternatieve geneeswijzen. Door een aanvullende verzekering af te sluiten bij CZ kun je jezelf extra beschermen tegen onverwachte medische kosten.

Het afsluiten van een zorgverzekering bij CZ biedt verschillende voordelen. Van uitgebreide dekking en ruime keuze in zorgverleners tot snelle en eenvoudige declaratie en een persoonlijke benadering, CZ streeft ernaar om haar verzekerden de best mogelijke zorgverzekering te bieden. Bovendien biedt CZ ook aanvullende verzekeringen aan om extra dekking te bieden voor specifieke behoeften. Overweeg CZ als jouw zorgverzekeraar en profiteer van deze voordelen.