Detailpagina CZ

Collectiviteitskorting CZ Zorgverzekering

Binnenkort tref je hier de cijfers van 2022.

Via de stichting Zorg voor Koopkracht is het mogelijk een collectieve korting aan te vragen op de CZ zorgverzekering. Door collectiviteitskorting aan te vragen kunt u geld besparen op de zorgpremie. De collectiviteitskorting kan bij de basisverzekering van CZ oplopen tot 3,5%, en voor de aanvullende verzekering kan de korting zelfs oplopen tot 10%. CZ biedt in samenwerking met de Stichting Zorg voor Koopkracht deze kortingen speciaal aan voor ZZP’ers en werkgeverscollectieven waar u als werknemer aan kunt deelnemen.  Collectiviteitskorting
  CZ Zorgverzekering

ohra
  Premie bij €385 eigen risico:Binnenkort bekend
  Premie bij €885 eigen risico:Binnenkort bekend
  Kortingspercentage basispremie:                       3,5%
  Kortingspercentage aanvullende premie:        10%
  Collectiviteitskorting mogelijk: Ja

Basisverzekeringen van CZ met collectieve korting

CZ heeft meerdere basisverzekeringen. Op deze manier kunt u zelf beslissen hoeveel u wilt betalen voor uw zorgpremie. Voor naturapolis van CZ, Zorgbewustpolis, betaalt u in 2022 maandelijks (binnenkort bekend) met verrekening van 3,5% collectieve korting. Bij de naturapolis Zorg-op-maatpolis van CZ betaalt u maandelijks (binnenkort bekend) en hebt u iets meer keuze uit gecontracteerde zorgverleners. Als laatste is er ook de restitutiepolis Zorgkeuzepolis van CZ, deze kost maandelijks (binnenkort bekend) na aftrek van collectieve korting. De zorgpremie voor naturapolissen van CZ is iets lager dan de zorgpremie van de restitutiepolis van CZ door de volledige keuzevrijheid van de restitutiepolis. Meer informatie kunt u vinden door op de button in de tabel te klikken.
Welke verzekering u ook kiest, u krijgt standaard 3,5% korting op uw basisverzekering via het collectief als u in aanmerking komt voor de collectiviteitskorting bij CZ. De vermelde premies zijn op basis van (binnenkort bekend) eigen risico en gelden voor 2022.

Voordelen van een collectieve zorgverzekering

Het afsluiten van een collectieve zorgverzekering bij CZ biedt u meerdere voordelen. Allereerst bespaart u via het collectief geld op uw zorgpremie.

Daarnaast biedt een collectieve zorgverzekering bij CZ u nog meer voordelen:
• Keuze uit meerdere verzekeringen die voldoen aan uw wensen;
• Aanvullende zorgpakketten relevant voor uw levensfase;
• Extra vergoedingen voor bijvoorbeeld fysiotherapie (alleen bij een collectieve zorgverzekering).
Op de basisverzekeringen van CZ krijgt u 3,5% collectieve korting en op de aanvullende verzekeringen van CZ kunt u tot 10% collectieve korting aanvragen.

CZ verzekering afsluiten met collectiviteit korting

Met een CZ collectieve verzekering regelt u korting voor het hele gezin indien u beschikt over een KvK-nummer. Ook kan uw werkgever een collectief bij CZ oprichten via de Stichting Zorg voor Koopkracht waar u als werknemer aan kunt deelnemen. Bestaande CZ klanten kunnen eenvoudig profiteren van de collectieve korting. Dit kan het hele jaar door. Klik voor het aanvragen van de korting of voor meer informatie over de collectieve verzekering van CZ op de rode button in de tabel.

Wanneer u korting aanvraagt via onze website neemt u automatische deel aan het collectief van de Stichting Zorg voor Koopkracht. Deelname aan het dit collectief is volledig gratis. Op deze manier kunnen we iedereen korting aanbieden op hun zorgpremie.

Detailpagina CZ
4.5 (89.23%) 13 votes