Detailpagina Menzis

Collectiviteitskorting Menzis 2022

Het afsluiten van een zorgverzekering met een collectiviteitskorting kan je veel geld besparen. Dankzij de Stichting Zorg voor Koopkracht beschik je over de mogelijkheid om een collectiviteitskorting te ontvangen over de zorgverzekeringen van Menzis. Hier kun je het gehele jaar gebruik van maken. De enige vereiste voor de collectiviteitskorting is dat je beschikt over een KvK-nummer. Op de basisverzekering krijg je met het collectiviteitsnummer 5% korting en op de aanvullende zorgverzekeringen krijg je 9% collectieve korting.  Collectiviteitskorting
  Menzis Zorgverzekering

Logo zorgverzekering Menzis
  Premie bij €385 eigen risico:€ 126,59
  Premie bij €385 eigen risico:€ 111,59
  Kortingspercentage basispremie:                       5%
  Kortingspercentage aanvullende premie:         9%
  Collectiviteitskorting mogelijk:Ja

Collectiviteitskorting: de voordelen bij Menzis

Je geniet bij het afsluiten van een zorgverzekering bij Menzis van de volgende voordelen:

• Zorgzaken makkelijk regelen via de Menzis-app of online;
• De optie om te kiezen uit basisverzekeringen met een redelijke prijs;
• Mogelijkheid om twee aanvullende verzekeringen voordelig af te sluiten.

Je bepaalt zelf hoeveel je betaalt voor jouw zorg. Zo heb je keuze uit twee verschillende zorgverzekeringen: een voordelig naturapolis met veel gecontracteerde zorgverleners en de volledige keuzevrijheid met de restitutiepolis van Menzis. Welke keuze je ook maakt, je ontvangt altijd de collectieve korting van 5% op de Menzis basispolissen.

Verzekering met collectiviteitskorting afsluiten

Je moet een KvK-nummer hebben voor het afsluiten van een zorgverzekering met collectieve korting. Het Menzis-collectief is ondergebracht bij Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen. Samen met de Stichting Zorg voor Koopkracht is er een tarief bepaald dat speciaal bedoeld is voor zzp’ers, ondernemers en mensen werkzaam in het MKB.

Als je geen zzp’er bent, of niet in het bezit bent van een KvK-nummer, heeft Menzis drie andere mogelijkheden voor je. Je kunt kiezen uit Menzis basis voordelig, Anderzorg en Hema verzekeringen. Deze verzekeringen kun je afsluiten met een fikse korting. Op de volgende pagina staat meer informatie als je wilt weten over hoe je een verzekering met korting bij Menzis kan afsluiten zonder KvK-nummer.

Welke zorgverzekeringen hebben collectiviteitskorting?

Over alle Menzis verzekeringen is het mogelijk een collectiviteitskorting te ontvangen. Je ontvangt 5% basisverzekeringskorting van Menzis en op de aanvullende zorgverzekeringen heb je recht op 9% collectieve korting.

Beschik je niet over een KvK-nummer? Dan heb je keuze uit drie verzekeringen van Menzis. Voor meer informatie klik je op de button in de tabel hierboven.

Detailpagina Menzis
5 (100%) 4 votes